OM Lena Kralicek

Lena er utdannet ergoterapeut, personlig trener, rehabiliterende trener, yoga instruktør, massør og NLP Master Practitioner. Hun har en bakgrunn fra alpint og hevdet seg i sin ungdom på nasjonalt nivå. Som så mange andre idrettsutøvere fattet hun interesse for Mental Trening, noe hun bevisst har brukt for å skape fremgang privat og profesjonelt.

 

Lena har hele sitt liv vært interessert i bevegelse og den gleden fysisk aktivitet kan bidra til i menneskers liv. Hun har et holistisk syn på trening og elsker å inspirere andre til å oppdage gleden med å ha en kropp i balanse. Det er viktig for henne å få frem budskapet om at alle kan lykkes med treningen, uavhengig av kroppsstørrelse, alder eller treningsnivå. Alle kan!

 

Hun har utviklet treningskonseptet Flow-Move som er et gruppetreningskonsept basert på egenvektstrening. Treningen er effektiv og leken – en herlig måte å leke seg i god form på.

 

Hos NLP Coach Team tilbyr Lena personlig trening og rehabiliterende trening én til én (eller for to). Hun tilbyr også massasje, som ved rehabiliterende opptrening kan være en veldig fin kombinasjon.  Hun er treningsinstruktør på flere av NLP Coach Teams gruppetreninger. Hos Lena kan du også få idrettscoaching.

 

Lena brenner for å spre energi, glede og motivasjon og ønsker å inspirere mennesker til å oppdage at de alle er helt unike som de er, og kan mestre ting de ikke våget å tro de kunne. En av hennes virkelige styrker er evnen å sette seg inn den enkeltes nivå og bygge opp treningen slik at alle kan oppleve mestring og fremgang, uansett bakgrunn og utgangspunkt.