Hva er ernæringsterapi?

Ernæringsterapi benyttes for å forebygge og bedre helseplager.

 

Ernæringsterapien hos oss er basert på hva Trine Dahlmo gjennom sin omfattende klinikkpraksis har erfart fungerer i sine klienters liv. Sammen med dem har hun som fagperson gått sin egen vei og utviklet håndfaste og virkningsfulle kostholdsmodeller og terapeutiske strategier. De er basert på hva hun har erfart å være de mest virkningsfulle elementene fra sine utdanninger i skolemedisinske fag, ernæringsterapi, urteterapi og biopati. Erfaringene fra hennes klinikkpraksis, med sitt nære og kjære forhold til sine klienter, har vært hennes store inspirasjonskilde.

 

Trine har blant annet utviklet TD-metoden – en kostholdsmodell for å regulere vekten og bedre livsstilsrelaterte tilstander. Metoden er basert på prinsippet om “den brede vei” – at man kan bli lettere og friskere med både karbohydrater, fett og ferdigmat i sitt kosthold. Hun har gjennom bokforlaget Cappelen Damm publisert metoden i boken Lettere – slank med fornuft.

 

Trines ernæringsterapeutiske tilnærming sammen med den pedagogiske modellen NLP er ernæringsterapien du vil møte hos oss og alle de som er utdannet på Trines utdanning i NLP Ernæringsterapi. Vi ønsker at ernæringsterapeutisk oppfølging skjer i samråd med fastlege.

 

Ved NLP Coach Team kan du bestille timer for ernæringsterapi hos Trine eller Solveig. Infrormasjon om hvordan slike timer foregår, samt priser finner du her

Info/bestille timer 

 

Du er hjertelig velkommen til oss!

 

Aktuelle linker:

Trines inspirasjonssturné: Et lettere liv

Trines bok Lettere – slank med fornuft

Trines kurs Lettere m/TD-metoden

Trines blogg Helseinspirator