Hva er NLP Coaching?

Hva er NLP?

NLP (nevrolingvistisk programmering) er en atferdspsykologisk metode skapt av Richard Bandler (Matematiker, BA grad i filosofi og psykologi og MA grad i psykologi) og John Grinder (BA grad i psykologi, Ph.D. grad i lingvistikk)

Den sier noe om hvordan menneskesinnet fungerer, og hvordan vi kan bruke våre mentale ressurser for å nå de mål vi setter oss. Metoden er svært konkrete og kan læres av alle.

 

I NLPs store verktøykiste finnes det blant annet kommunikasjonsmodeller som gjør samspill enklere, modeller for å nå idretts- karriere- eller bedriftsmål og modeller for å bedre selvfølelsen eller selvtillitten. NLP brukes særlig innen fagområdene coaching, ledelse, kommunikasjon, formidling, motivasjonsarbeid og selvutvikling.

 

Hva er en NLP Coach?

En NLP Coach er minimum utdannet NLP Master Practitioner og har godkjent kurs i VEKS-fag. Som yrkesutøver blir man registrert hos bransjeforbundet Norges Landsforbund av Homøopraktikere (NLH). EN NLP Coach kan veilede organisasjoner og friske mennesker. En godkjent NLP Coach har momsfritak på sine tjenester.

 

NLP Coaching hos oss

Hos oss  kan du bestille time for NLP Coaching hos Trine. Innenfor dette store fagområdet har hun særlig spesialisert seg innen disse tema:

– Personlig utvikling (satse på dine mål, bli kjent med deg selv, bedre selvtillitten mv.)

– Få et bedre samspill i familien

– Ledercoaching (personalutvikling, samspill)

 

Info om timebestilling

 

Du kan også utdanne deg i metoden NLP ved vår NLP Skole  og du kan bestille  kurs og foredrag til din bedrift om dette temaet