NLP skole

Vi  tilbyr ved vår NLP-skole sertifiseringsutdanninger på alle de fire nivåene i ICNLPs utdanningsserie. (klikk på linken for mer informasjon om nivået). Utdanningsserien består av

– Nivå 1 – NLP-Practitioner
– Nivå 2 – NLP Master Practitioner
– Nivå 3 – NLP Trainer
– Nivå 4 – NLP Master Trainer

 

NESTE STUDIE STARTER MARS 2019. (klikk her for å laste ned informasjonsflyer) 

Liten gruppe, inntil 12 plasser.

 

En NLP Utdanning gir deg

– En formell kompetanse som viser at du har gode ferdigheter innen kommunikasjon, livsstil- og motivasjonsarbeid, coaching, ledelse, personalarbeid og service.
– En helhetlig tilnærming til personlig utvikling, mestring og prestasjon
– En sertifisering som viser at din godkjenning holder den faglige høye standarden som International Community of NLP (ICNLP) har bestemt.

 

Les hva noen av våre uteksaminerte forteller om utdanningen

DetteHarUtdanningenGittMeg

Her finner du en video om NLP utdanningene

 

En unik og helhetlig utdanning
Vi tar NLP Coach Team`s helhetlige syn med i våre utdanninger og tilbyr deg en unik NLP Utdanning. Foruten de påkrevde undervisningstimene i metoden NLP får du undervisning i hvordan kosthold og fysisk aktivitet påvirker vår totale helse.

 

Underviserne
Ansvarlig for utdanningen er Trine Dahlmo. Mer om Trine her. Hun underviser i NLP og kosthold. Rehabiliterende trener og NLP Master Practitioner Lena Kralicek underviser i fysisk aktivitet. Mer om Lena her.

 

Faglig nettverk
Når du har gjennomført en NLP utdanning hos oss er du velkommen til å tilslutte deg kompetansenettverket NLP Community Norden. Her vil du møte andre som er utdannet ved skolen, og sammen med dem vedlikeholde og videreutvikle din kompetanse.

 

Kontakt
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt

Trine. Tlf 99 444 034 – Mail trine@nlpcoachteam.no