OM Solveig Bjørkmo

Mat og ernæring har alltid interessert Solveig. På videregående gikk hun GK kokk og servitør og VK1 kokk. Hun så for seg en yrkeskarriere innenfor ernæringsfaget. Hun hadde samtidig et brennende ønske om å jobbe nærmere med mennesker og pedagogikk, noe som førte til at hun valgte å jobbe som lærer i flere år før hun gikk over i jobb i friluftsbarnehage. Hun tok i denne tiden fagbrev som barne – og ungdomsarbeider. Foruten sin interesse for ernæring er Solveig et aktivt friluftsmenneske som elsker å være ute på tur med venner og sine to jenter.

 

Solveig trives godt med å undervise og veilede – å se andre lykkes og oppleve mestring. Hos NLP Coach Team har hun utdannet seg til NLP Practitioner, og er nå under utdanning der for å bli NLP ernæringsterapeut og NLP Coach.

 

Å kunne kombinere sin interesse for ernæring og helse med sitt store engasjement i andre mennesker, ser hun på som et privilegium.

 

Solveig har studentpraksis som ernæringsterapeut hos NLP Coach Team og gleder seg over å kunne møte hver og en som sitt unike seg og engasjerer seg i deres vei mot sitt helsemål.

 

Ønsker du å bestille time hos Solveig Info/Bestille time