Bok: Lettere – slank med fornuft

Boken kan bestilles her LETTERE

 

Er du lei av sære dietter og alt du må unngå?

 

Trine tar med boken et oppgjør med mathysteriet og viser deg hvordan du kan bli både friskere og lettere med helt alminnelig mat. Du trenger hverken å forsake de karbohydratrike rundstykkene eller den fete bernaisesausen – om du følger noen enkle regler. Selv ferdigretter og ett glass vin kan være med i ditt helsefremmende og vektreduserende kosthold, om du ønsker det.

 

Boken er fylt med lettfattelige forklaringsmodeller, enkle og effektive kostplaner og spennende kom i gang-menyer som hjelper deg med å nå din ønskevekt på en overkommelig måte. Boken har også et oppskriftskapittel, og flere oppskrifter finner du på hennes blogg Helseinspirator . Lettere er den perfekte start på den brede veien mot et lettere liv!

 

Med Trines brede vei kan du nyte veien til ditt friskere og lettere liv med et bredt utvalg av deilig mat, og all verdens gode samvittighet

 

OM Trine her

 

Du får også vite hva som er nøkkelen til at absolutt alle kan gå ned i vekt om de bare følger sin egen vei. Hemmeligheten ligger i at vi forbrenner karbohydrater ulikt – vi er ulike kroppstyper. Hvilken kroppstype du er, kan du lese om i boken. Når du kjenner deg selv og hva akkurat du trenger blir det lettere å skape et kosthold både kropp og sinn trives med.

 

Et personlig tilpasset kosthold og Trines enkle metode vil hjelpe deg til å lykkes! Sjekk hvilken kroppstype du er, og spis maten som dekker akkurat dine behov. Følger du noen få regler, kan du spise både karbohydrater og fett mens du går ned i vekt. Når du slipper å forsake mye av det du liker best, vil du oppleve mestring, nytelse og glede og bli ytterligere motivert og inspirert.

 

Alle som har gått ned i vekt vet at de mentale strategiene er like viktige som å ha et personlig tilpasset kosthold. Triner deler i boken 8 avgjørende mentale strategier med deg – som vil gjøre det mer motiverende å gå ned i vekt, og hjelpe deg å beholde resultatet for alltid.

 

Boken inneholder også flere inspirerende historier fra Trines klienter om hvordan de gikk fram. 

 

Uttalelser om boken

Jeg sender mange overvektige pasienter til Trine Dahlmo. Ikke bare går vekten ned – for mange blir hele livet lettere.
Tina Bakkejord, spesialist i allmennmedisin –

 

Trine Dahlmo har hjulpet meg til et lettere og friskere liv. Jeg nærmer meg min drømmevekt, er kvitt min diabetes, har fått ned det høye kolesterolet og blitt medisinfri. Best av alt er det at jeg har fått mye mer energi og glede i hverdagen. Jeg er så glad i mitt nye liv!
Turid Tuven, 24 kilo lettere –

 

Denne boken bør du virkelig unne deg å lese. Mer konkret og enkelt framstilt får du det ikke. Her er ingen moralisme, bare rene fakta, og herlig og befriende fravær av nei og fy!
Morten Åsland, 15 kilo lettere –

 

Med Trines metode kan du si farvel til et liv med dietter, dårlig samvittighet og savn. Start ditt lettere liv nå!

 

Boken kan bestilles her  LETTERE

 

 

Nettkurs LETTERE m/TD-Metoden
Lettere og friskere med alminnelig mat (klikk på bildet for info)
30 motiverende og informative instruksjonsvideoer og et motiverende fellesskap hjelper deg å lykkes
Se videoene når du vil og hvor mange ganger du vil. 

BLOGG
Inspirasjon til din gode livsstil (klikk på bildet)

Oppskrifter – Helse – Trening – Urter – Samfunnsdebatten