Bok: Lettere – slank med fornuft

Boken kan bestilles her LETTERE

 

Er du lei av sære dietter og alt du må unngå?

 

Trine tar med boken et oppgjør med mathysteriet og viser deg hvordan du kan bli både friskere og lettere med helt alminnelig mat. Du trenger hverken å forsake de karbohydratrike rundstykkene eller den fete osten – om du følger noen enkle regler. Selv ferdigretter og ett glass vin kan være med i ditt helsefremmende og vektreduserende kosthold, om du ønsker det. Metoden er enkel å følge både på de travle og ikke fult så travle dagene – på hverdager, reise og fest.

 

Boken er fylt med lettfattelige forklaringsmodeller, enkle og effektive kostplaner og spennende kom i gang-menyer som hjelper deg med å nå din ønskevekt på en overkommelig måte. Boken har også et oppskriftskapittel, og flere oppskrifter finner du på Trines blogg Helseinspirator . 

 

Med Trines brede vei kan du nyte veien til ditt friskere og lettere liv med et bredt utvalg av deilig mat, og all verdens gode samvittighet

 

OM Trine her

 

Du får også vite hva som er nøkkelen til at absolutt alle kan gå ned i vekt om de bare følger sin egen vei. Hemmeligheten ligger i at vi forbrenner karbohydrater ulikt – vi er ulike kroppstyper. Når du kjenner deg selv og hva akkurat du trenger blir det lettere å skape et kosthold du kan leve med.

 

Alle som har gått ned i vekt vet at de mentale strategiene er like viktige som å ha et personlig tilpasset kosthold. Trine gir deg en motivasjons-startpakke som gjør at du kan følge ditt kosthold med mestring og glede – og beholde ditt resultat for alltid.

 

Boken inneholder også flere inspirerende historier fra Trines klienter om hvordan de gikk fram. 

 

Uttalelser om boken

Jeg sender mange overvektige pasienter til Trine Dahlmo. Ikke bare går vekten ned – for mange blir hele livet lettere.
Tina Bakkejord, spesialist i allmennmedisin –

 

Trine Dahlmo har hjulpet meg til et lettere og friskere liv. Jeg nærmer meg min drømmevekt, er kvitt min diabetes, har fått ned det høye kolesterolet og blitt medisinfri. Best av alt er det at jeg har fått mye mer energi og glede i hverdagen. Jeg er så glad i mitt nye liv!
Turid Tuven, 24 kilo lettere –

 

Har brukt boka flittig, virkelig en metode som fungerer, og jeg spiser SÅ mye god mat 😃 Fantastisk å endelig ha funnet en metode som funker bra! Takk, Trine ❤
– Marie Dehlin Monsen –

 

Denne boken bør du virkelig unne deg å lese. Mer konkret og enkelt framstilt får du det ikke. Her er ingen moralisme, bare rene fakta, og herlig og befriende fravær av nei og fy!
Morten Åsland, 15 kilo lettere –

 

Med Trines metode kan du si farvel til et liv med dietter, dårlig samvittighet og savn. Start ditt lettere liv nå!

 

Boken kan bestilles her  BOKEN LETTERE

Du kan også følge nettkurset basert på boken NETTKURSET LETTERE

BLOGG
Inspirasjon til din gode livsstil (klikk på bildet)

O