Våre lokaler

NLP Coach Team holder til i sentrum av Mo i Rana – vis a vis Clarion Collection Hotell Helma.  Her har vi 2 lokaler

 

Klinikk i 2. etg. hvor Solveig, Lena og Trine har sine klinikkpraksiser. Her holder vi også kurs, foredrag og utdanninger. Flere av våre gruppetreninger med Veronika, Lena og Adrian holdes også her.

 

Lille Hellas i kjelleren hvor Lena  også trener med sine klienter og hvor flere av gruppetreningene holdes.

 

Klinikk

– flerbruksrommene i 2. etage.

Disse to bildene viser vårt store allbruksrom. Det brukes både til gruppetrening, kurs, foredrag og utdanninger. I PT-sonen innerst i lokalet har Lena personlig trening/rehabiliterende trening sammen med sine klienter.

 

Vårt sjarmerende kjøkken. Her møtes vi til en matbit eller prat i arbeidshverdagen. Trine og Solveig lager også mat sammen med sine klienter her. Rommet er dessuten ett av 7 grupperom som brukes når det holdes utdanninger eller kurs i lokalet.

 

De tre bildene over er fra to av rommene hvor vi har vår daglige klinikkpraksis. Rommene brukes også som grupperom ved kurs og utdanninger.

 

Vårt hyggelige venterom. Kaffe og ingefærté ønsker gjestene velkommen.

 

Lena har malt alle de artige bildene som henger i lokalet. Øverste bilde fra mellomgangen til venterommet og nederst fra badet.

 

Lille Hellas

– treningsrommet i kjelleren

Vår funksjonelle treningssal i kjelleren. Her kan Lena og hennes Rehabiliterene trening/PT kunder boltre seg, og både Lena, Veronika og Adrian har gruppetrening her.

 

Hos oss kan alle lykkes i varme, rolige og trivelige omgivelser!

 

Velkommen til oss

Trine, Lena, Solveig, Adrian og Veronika