nettkurs: LETTERE


 

Påmelding til nettkurset

 

Er du lei av sære dietter og alt du må unngå? 

 

Med TD-metoden kan du bli både friskere og lettere med helt alminnelig mat. Du trenger hverken å unngå de karbohydratrike rundstykkene eller den fete bernaisesausen – om du bare følger noen enkle regler. Selv ferdigretter og ett glass vin kan være med i ditt helsefremmende og vektreduserende kosthold, om du ønsker det.

 

Med en «bred vei» kan du nyte reisen til ditt friskere og lettere liv med et bredt utvalg av deilig mat, og all verdens gode samvittighet.

 

Når du slipper å forsake mye av den maten du liker best, vil du oppleve mestring og glede og bli ytterligere motivert. Du slipper også å veie maten eller telle kalorier. Metoden er enkel å følge i en travel hverdag med familie, venner og aktiviteter.

 

Kursholder er Trine Dahlmo: Ernæringsterapeut, NLP Coach, helseblogger, forfatter hos Cappelen Damm, utdanner, kurs- og foredragsholder. Om Trine her.

 

Metoden du lærer på kurset er fremkommet som et resultat av Trine Dahlmos erfaringer i hennes nær 20-årige klinikkpraksis. Ved å følge sine klienters effekt av kostholdet har hun erfart hvordan kostholdet påvirker virkelige mennesker i virkelige liv. Resultatet er kostholdsmodeller som gjør det mulig å nå sine helsemål på en overkommelig måte. De er alle basert på prinsippet om “den brede vei” – at det er viktig å ikke begrense kostholdet minst mulig om varige resultater skal være mulig.

 

En av modellene Trine har utviklet er TD-metoden (Trine Dahlmo metoden), som er den du vil lære om på kurset. Med den kan du bruke din hverdagsmat for å gå ned i vekt, stabilisere vekten og forebygge eller bli friskere for de såkalte livsstilssykdommene – kolesterolubalanser, insulinresistens, type 2 diabetes, fettlever m.fl. All oppfølging av sykdom gjøres av fastlege.  

 

Kurset gir deg kunnskap for livet – en grunnleggende forståelse for hvordan du kan bruke ditt hverdagskosthold til å regulere din vekt, energi og helse.

 

Du vil oppleve at undervisningen er gjennomsyret av en ”rød tråd” – NLP – en optimistisk og målrettet metode for å oppnå de mål man setter seg i livet.

 

Gjennomføring
Kurset holdes som videokurs med 6 moduler som til sammen inneholder 30 instruksjonsvideoer. Du får også kontakt med din kursholder via live-sendinger i kursets lukkede Facebook-gruppe. Her møter du også andre som følger TD-metoden. Sammen kan vi inspirere og heie på hverandre.

 

Oversikt over kursets innhold, finner du her: Kursoversikt

 

Tid 
Du har tilgang til videoene i ett år etter påmelding og kan se videoene når du vil og så mange ganger du vil.

 

Pris:
Kr 950,-. I tillegg kommer kostnad for kjøp av boken. Boken kan kjøpes her Ingen andre kostnader tilkommer.

 

Kurset passer for
– Deg som ønsker kunnskap og motivasjon om hva som skal til for å gå ned i vekt og beholde ditt resultat for alltid.
– Fagpersoner innen helse som ønsker et praktisk orientert kurs innenfor fagområdet
– Deg som har deltatt på kurs i TD-metoden hos Trine eller hatt konsultasjonstimer hos henne eller en av hennes utdannede terapeuter som jobber med metoden – og ønsker faglig oppfriskning og fornyet motivasjon.

 

Kursmateriell
– 
Boken Lettere – slank med fornuft. Du kan kjøpe den i bokhandelen eller bestille den her.  
– Trines blogg Helseinspirator og YouTube-kanal vil også være en viktig del av ditt kursmateriell. Her finner du oppskrifter tilpasset TD-Metoden, film hvor Trine viser deg hvordan du lager ulike retter samt ytterligere inspirasjon til din gode livsstil. 
– Kursmateriellet i kursportalen.

 

Ønsker du å vite mer om hva TD-Metoden er, kan du se denne videoen på Trines YouTube-kanal.

 

Påmelding til nettkurset.

 

Starthjelp etter påmelding

Når du har registrert din påmelding får du en mail med en instruksjonsvideo om hvordan du bruker kursportalen. Den vil hjelpe deg til å raskt komme igang med kurset. I denne mailen finner du også opplysninger om hvordan du kommer deg inn på kursets Facebook-gruppe.

 

Du er hjertelig velkommen.

 

Trine 🙂