TD-metoden veileder

Vil du bli min kollega – og hjelpe dine klienter til et lettere liv?

Som TD-metoden veileder kan du hjelpe dine pasienter/klienter til et lettere liv ved hjelp av kostholds- og motivasjonsstrategier som allerede har hjulpet mange tusen mennesker. En lavere vekt, være frisk for de såkalte livsstilssykdommene, ha matglede i hverdagen!

 

Kursoppstart: 16. januar 2020 i Oslo

Inntil 18 plasser.

 

Faglig fellesskap
Som TD-metoden veileder er du velkommen i vårt faglige nasjonale fellesskap. Ta gjerne en titt på TD-metodens nettside, hvor du kan bli nærmere kjent med metoden og TD-metoden veilederne i landet.

 

TD-metoden nettside

 

Metoden og det pedagogiske materiellet du får på kurset kan kostnadsfritt brukes i din pasient/klientveiledning – det er ingen franchiseavgift eller andre økonomisk bindinger. Under kurset og etter sertifisering, er du velkommen til å delta i vårt faglige nettverk.

 

Sertifiseringskurset
Ansvarlig for kurset og kursholder er Trine Dahlmo. Foruten å drive klinikkpraksis som ernæringsterapeut og NLP Coach holder hun utdanninger, kurs og foredrag innen sine fagområder. Hun skriver også om helse, mat og livsstil i bloggen Helseinspirator og har utgitt boken Lettere – Slank med fornuft via Cappelen Damm, er matanmelder for ABC nyhetene og inspirerer på sin YouTube-kanal. Hun ønsker med sitt virke å gjøre trivsel og helse tilgjengelig for flere.

 

I undervisningen er det fokus på hvordan jobbe helhetlig og praktisk  – en TD-metoden veileder jobber like mye som motivator som kostholdsveileder!

Mer informasjon om kurset: Flyer TD-metoden veileder 2020

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for påmelding eller spørsmål per tlf 99 444 034 eller mail trine@nlpcoachteam.no

Trine
🙂