TD-metoden veileder

Vil du bli min kollega – og hjelpe dine klienter til et lettere liv?

Som TD-metoden veileder kan du hjelpe dine pasienter/klienter til et lettere liv ved hjelp av kostholds- og motivasjonsstrategier som allerede har hjulpet mange tusen mennesker. En lavere vekt, være frisk for de såkalte livsstilssykdommene, ha matglede i hverdagen!

 

Kursoppstart: 14. februar 2019 i Oslo

 

12 plasser.

 

På dette kurset vil det bli lagt vekt på å få uteksaminert TD-metoden veiledere som geografisk kan dekke landet, så langt det er mulig.

 

Metoden representerer en kostholdsmessig bred vei hvor det er mulig å bli både lettere og friskere for mange helseplager – med helt alminnelig mat. Ingen ekstremisme nødvendig! Her kan du lese om/lese litt i boken om TD-metoden

 

Metoden er et resultat av Trine Dahlmos nær 20-årige erfaring som Ernæringsterapeut og NLP Coach i en travel klinikkpraksis. Kunnskapene og det pedagogiske materiellet du får på kurset vil gjøre deg i stand til å gi personlig kostholdsveiledning til pasienter/klienter som ønsker å regulere vekten og bedre enkelte helseplager.

 

I undervisningen fokuserer vi på hvordan jobbe helhetlig og praktisk  – en TD-metoden veileder jobber like mye som motivator som kostholdsveileder!

 

Metoden og det pedagogiske materiellet du får på kurset kan kostnadsfritt brukes i din pasient/klientveiledning – det er ingen franchiseavgift eller andre økonomisk bindinger. Under kurset og etter sertifisering, er du velkommen til å delta i vårt faglige nettverk.

 

Ansvarlig for kurset og kursholder er Trine Dahlmo. Foruten å drive klinikkpraksis som ernæringsterapeut og NLP Coach holder hun utdanninger, kurs og foredrag innen sine fagområder. Hun skriver også om helse, mat og livsstil i bloggen Helseinspirator og har utgitt boken Lettere – Slank med fornuft via Cappelen Damm, er matanmelder for ABC nyhetene og inspirerer på sin YouTube-kanal. Hun ønsker med sitt virke å gjøre trivsel og helse tilgjengelig for flere.

 

Informasjonsskriv-KURS   TD-Metoden veileder

 

Her kan du se en liten videosnutt om kurset

 

Her finner du oversikt over sertifiserte TD-metoden veiledere

 

Her finner du Søknadsskjema for deltagelse på kurset

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for påmelding eller spørsmål per tlf 99 444 034 eller mail trine@nlpcoachteam.no

Trine
🙂